Victor Ponta: „Începem cu stângul Președinția UE”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier PSD Victor Ponta trece în revistă greșelile făcute de Guvernul Dăncilă în organizarea ceremoniei de deschidere a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, cu precizarea că el va participa la eveniment.

„Dincolo de gafa cu data tipărită greșit (nu era treaba premierului Dăncilă acest lucru, dar reflectă calitatea profesională a colaboratorilor săi), nu înțeleg:

1. Cum poți să trimiți invitații de pe o zi pe alta la un eveniment care era confirmat de câteva luni?! Este o probă clară de lipsă de profesionalism și de seriozitate!

2. Dacă vorbesc la eveniment președintele Consiliului European, al Comisiei și al Parlamentului era absolut normal și de bun simț din partea României să vorbească toți omologii: președintele României, al Senatului (al Camerei Deputaților nu are cum, fiind la plajă cu prietenii) și prim-ministrul! Plus comisarul european din partea României! Așa vom asculta din partea țării noastre doar speech-ul binecunoscut al doamnei Dăncilă care îi va «devasta» pe oaspeții europeni prin elocința și perfecta utilizare a limbii engleze?

Citește și Cum marchează România preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene

3. Nu este normal să vezi că ai sala jumătate goală și să mobilizezi azi, în ziua evenimentului, deputații PSD prin secretariatul grupului parlamentar. Nu poți să chemi reprezentanții mediului de afaceri cu mai puțin de 24 de ore înainte sub rezerva că s-ar putea să nu aibă locuri dacă se răzgândesc unii invitați care au spus că nu vin", scrie Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Fostul premier și președinte al PSD trage și o concluzie: „Începem cu stângul Președinția. Sper să ne descurcăm mai bine data viitoare - peste 14 ani!"

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel