Victor Ponta: Fac o ofertă ONESTĂ către PSD

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta le propune liderilor PSD să susțină pentru alegerile prezidențiale un om politic care face parte din Pro România. Acesta mai spune că dacă PSD susține un independent, acest lucru arată "panică și neseriozitate". 

"Mă bucur să văd că în interiorul PSD au rămas oameni realiști - cu picioarele pe pământ și care înțeleg situația politică. Nu cred că discuțiile despre un “independent” care să fie aruncat candidat PSD la Prezidențiale că și “carne de tun” fac bine ci dimpotrivă - arată panică și neseriozitate!

ProRomânia are o soluție serioasă de candidat: o personalitate de centru stânga, fără nicio problemă juridică sau de integritate, apreciată profesional pe plan național și internațional, cu care actualii lideri PSD au lucrat și față de care și-au arătat mereu admirația și respectul!

În condițiile în care partidele de dreapta PNL și USR vor avea doi candidați foarte puternici - fac o ofertă onestă către PSD și alegătorii săi, pentru toți cei care se consideră progresiști și social democrați , de a susține candidatul ProRomânia pentru funcția de Președinte al României! Doar așa putem să avem un candidat de centru stânga în turul al doilea al Algerilor din Noiembrie!

Rațiunea și binele României trebuie puse înaintea orgoliilor și intereselor personale sau de partid. Să fim toți ProRomânia!!!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel