Victor Ponta: Dragnea este într-un 'drum PARANOIC către o DICTATURĂ oligarhică'. Acum chiar avem o problemă de siguranță națională

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta reacţionează la declarațiile lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD unde a lansat acuzaţii la adresa partenerilor strategici ai României - NATO și UE.

Dragnea a spus la mitingul PSD din Piața Victoriei că cele două organizaţii internaţionale "au finanțat și susținut public" statul paralel.

Ponta scrie pe facebook că Dragnea este într-un "drum paranoic către o dictatură oligarhică".

"Eu sunt convins că NATO a adus României protectie și siguranță (de altfel am fost primiti în NATO când Adrian Nastase si PSD se aflau la guvernare) / sunt de asemenea convins că Uniunea Europeana a adus României dezvoltare, prosperitate și apartenența la o familie de valori (am intrat in UE când Premier era Călin Tăriceanu)!
Faptul că acum Liviu Dragnea atacă NATO și UE în drumul său paranoic către dictatura oligarhică este împotriva convingerilor majoritatii membrilor si votantilor PSD sau ALDE ! Ca să nu mai amintesc că tot Dragnea a impus Guvernului să semneze contracte de achizitii militare de peste 6 miliarde de dolari ca sa faca el o poza cu Trump- si acum e suparat că nu a ieșit poza!
#ProRomania va sustine întarirea rolului si activitatii noastre in cadrul UE si al NATO/ iar daca Dragnea crede altfel, ar trebui sa convoace un referendum pe aceasta tema ca sa afle opinia romanilor.
Faptul ca pentru acest atac la NATO si UE Dragnea este laudat de publicatia ruseasca Sputnik arata cui serveste de fapt si cine este in spatele lui! Ma intreb daca vom afla cu ce reprezentanti ai Rusiei se intalneste Dragnea cu ocazia vizitelor sale frecvente la Tel Aviv?
Cred ca populismul si extremismul de tip Hugo Chavez promovat in ultimele zile in mod deschis de Dragnea ne va costa enorm pe toti cei care mai vrem sa traim in Romania ( si ii va convinge pe multi altii sa plece definitiv din tara noastra)!
Acum chiar avem o problema de siguranta nationala!", a scris Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel