Victor Ponta, despre ultima „racolare“ a PSD: „Poate vine și Traian Băsescu“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta „salută“ revenirea la PSD a lui Cozmin Gușă, fostul șef de campania al lui Traian Băsescu.

Cozmin Gușă s-a reînscris în PSD, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase. După ce a demisionat din PSD, Gușă s-a înscris în Partidul Democrat, astfel că în 2004 a fost șeful de campanie al lui Traian Băsescu.

Fostul său coleg de partid de acum 15 ani, Victor Ponta, actualul lider Pro România, a ținut să semnaleze mutarea lui Gușă și primirea lui în sânul partidului pe care l-a trădat în campania pentru prezidențiale din 2004.

„In toamna lui 2004 eu (ca tot “poporul pesedist”) am luptat pana in ultima clipa ca Adrian Nastase sa fie ales Presedinte al Romaniei / si ne-am luptat cu Traian Basescu care il avea ca principal sprijin tocmai pe fostul nostru coleg Cozmin Gusa!“, își amintește Victor Ponta.

Citește și: Cozmin Gușă s-a înscris în PSD. Este OFICIAL

„In 2019 noi, cei din 2004, am fost eliminati din PSD - dar iata ca acum s-au gasit inlocuitorii: Cosmin Gusa - dar poate vine si Traian Basescu?????“, mai spune, ironic, Victor Ponta.

„Ma bucur ca sunt ProRomania - si ii astept alaturi de mine pe toti oamenii de centru stanga de buna credinta (cei care nu se se simt reprezentati si nu accepta sa sa regaseasca alaturi de baroni, analfabeti sau de peremisti si basisti vopsiti!)“, conchide actualul lider Pro România.

În 2005, alături de Aurelian Pavelescu și Lavinia Șandru, Cozmin Gușă înființa Partidul Iniţiativa Naţională. Șase ani mai târziu Tribunalul București a admis comasarea prin absorbție cu Uniunea Naţională Pentru Progresul României (UNPR).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel