Victor Ponta: "Conducerea PSD continuă campania otrăvită împotriva ProRomânia!" (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Victor Ponta a scris un mesaj pe pagina sa de facebook în care răspunde acuzațiilor venite din partea PSD prin intermediul unui filmuleț. 

"Conducerea PSD continuă campania otrăvită împotriva ProRomânia!

Filmuletul PSD se termina cu intrebarea “Victore - ce cauta Coldea in ProRomania “? Raspunsul este evident : il cauta pe prietenul lui Liviu Dragnea - ca se apropie ziua de nastere si vrea sa ii mai aduca vinuri scumpe / si vine Craciunul si nu are cine sa taie porcul la Vila SRI! Hai Liviule - fi baiat bun si vino cu vinul si cu porcul!

E rusinos pentru acesti indivizi care aplica toate relele pe care le-au invatat cand erau servitori la Basescu si la Vadim - sunt convins ca oamenii de buna credinta vor fi scarbiti de acest gen de campanie si vor vota ProRomania tocmai ca sa arate ca nu accepta aceste mizerii!

1. Sunt foarte dezamagit sa vad ca , in loc sa se lupte cu PNL si USR, Conducerea PSD foloseste toate resursele impotriva lui Mihai Tudose, Corina Cretu, Iurie Leanca si a celorlalti candidati ProRomania/ nu inteleg de ce nu vorbesc despre candidatii lor si prooiectele lor (poate ca nu au despre cine si despre ce)!

2. Nu inteleg de ce iau bani de bugetul public pentru asemenea filmulete stupide ( par sa fie facute de un “Codrin” pentru cei care au acelasi numar rarefiat de neuroni si multe obsesii )

Noi o sa continuam sa ne prezentam candidatii si proiectele noastre pentru Romania / si asteptam ca social democratii adevarati sa fie alaturi de noi in aceasta batalie!", a scris Victor Ponta pe pagina de facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel