Victor Ponta: „Ca orice român, muncesc mai mult în diaspora”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Victor Ponta: „Ca orice român, muncesc mai mult în diaspora”
Victor Ponta: „Ca orice român, muncesc mai mult în diaspora”

Victor Ponta a discutat  despre situația românilor din România. Concluzia a fost că cei mai mulți muncesc în diaspora, categorie în care se regăsește și el.

Întrebat cum a început noul an, Victor Ponta a declarat că muncește și el ca „orice român, mai mult în diaspora”. Acesta a dezbătut în cadrul interviului mai multe probleme regăsite în România, de la taxele de la locurile de muncă din sectorul privat, până la cea mai comună problemă în România, faptul că nu se face nimic.

„Ca orice român, muncesc mai mult în diaspora, dacă nu lucrez la stat în România. De principiu în diaspora mai pot să lucrez, că la privat e greu rău de tot. Se măresc taxele, se măresc impozitele, sunt probleme grave în zona privată din păcate. Am ajuns eu social democrat să tot strig pentru firmele private, în timp ce liberalii de la guvernare le cam omoară. Ca orice român găsesc soluții individuale, soluții colective nu cred că există în România.”, explică fostul prim-ministru al României.

 

România e o țară înghețată în care nu se întâmplă nimic

 

„Aici, domnul Iohannis, ca reprezentant al acestei politici, chiar a fost foarte eficient. În sensul că eu văd România ca o țară înghețată în care nu se întâmplă nimic, în care și dacă vorbești, vorbești degeaba, dacă protestezi, protestezi degeaba. Nu ai opoziție, că e complicat, e George Simion singur, care strigă cu goarna.

USR au fost niște marionete. Care USR? USR care urla în 2013, când a fot tragedia cu copilul acela omorât de câini și urla, cerea pușcărie pentru Oprescu, nebunii, anchete. Iar acum când un om matur este omorât de câini, ai mai văzut USR-iști să deschidă gura? 

Acum, cine nu muncește nu greșește. Domnul Iohannis este reprezentantul acestei chestii, care nu e nemțească deloc, cred că e românească. Nu avem si noi tancuri, dar probabil dăm și noi tancuri, se strică până în Ucraina, dar aia e. ”, mai declară Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel