Ponta ar vrea alianțe cu PSD în alegerile locale: „Atunci nu s-a putut că nu a dus-o mintea pe Dăncilă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Președintele Pro România, Victor Ponta, a lăsat deschisă posibilitatea susținerii unor candidați PSD în alegerile locale din vară. Fostul premier a subliniat că formațiunea sa va merge cu candidați proprii, dar pentru anumite excepții ar putea să formeze „alianțe de stânga”.

„O să avem în 90% din cazuri candidații Pro România. Nu exclud și nu exclud în mod foarte conștient având în minte câteva cazuri pe care e prematur să vi le spun în care s-ar putea să facem o alianță și să susținem împreună. Dar acestea ar fi niște excepții, sunt unele cazuri speciale.

O alianță pe care putem să o considerăm o excepție în anumite situații. Nu o să luăm o decizie privind excepțiile, am luat deciziile privind regula. Referitoare la excepțiile punctuale, înainte de 8 februarie, pe 8 februarie avem convenția noastră anuală, ne lansăm manifestul și practic și niște decizii de politică, strict de modul de acțiuni. Regula absolută va fi că avem candidații noștri, în anumite cazuri putem face o alianță de stânga pentru susținerea unui candidat", a afirmat Victor Ponta într-o conferință de presă.

 

Victor Ponta: „Nu a dus-o mintea pe doamna Dăncilă”

 

Victor Ponta nu a confirmat dacă o astfel de excepție este posibilă și pentru Primăria București, subliind doar că acestea vor fi strict excepții ce se vor decide.

„Este posibilă în anumite cazuri strict ca excepție să facem o alianță de stângă strict pentru susținerea unui candidat. Acum 6 luni eu i-am propus doamnei Dăncilă și domnului Tăriceanu să avem un candidat comun la prezidențiale. Nu s-a putut că nu a dus-o mintea pe doamna Dăncilă", a concluzionat Victor Ponta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel