Victor Ponta anunță dezastrul: Atât PLEACĂ lunar din România

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ponta spune că în acest moment pleacă în afara țării peste un miliar de euro, iar dacă totul va continua în acest ritm România va avea aceeași soartă cu a Greciei. 

"Am tot repetat acest semnal de alarma - in fiecare luna din an pleaca in afara tarii peste 1 MILIARD EURO ( diferenta intre exporturile si importurile Romaniei)!

Acest miliard de euro nu este nici macar produs in Romania- ci rezultatul unui circuit financiar si economic care duce inevitabil la falimentul unei tari ( din Europa cel mai cunoscut caz este al Greciei)!

Guvernul Romaniei se imprumuta cu bani ( in special de la banci straine) - plateste salarii, pensii si alte bunuri si servicii ( investitiile sunt practic zero in ultimii doi ani) / acestea insa se produc in alte tari ( in special alimente, produse de larg consum, electronice etc) - deci noi sustinem economia acelor tari si indatoram Romania!

Banii imprumutati ( plus dobanzi) trebuie returnati de catre toti cetatenii Romaniei - daca nu avem disponibil atunci trebuie sa cerem iar de la FMI si Comisia Europeana ( ca in 2010) / si asa ne intoarcem la anii cumpliti 2010-2011!

Guvernul trebuie doar sa aplice programe de sustinere a productiei interne si de stimulare a exporturilor ( asa cum am reusit in 2014 - 2015) !

Cand o sa vina nota de plata sa nu uitam ca puteam sa evitam acest lucru!!!" este mesajul lui Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel