Victor Ponta: "Ca hoţii! Ne pregătim pentru al şaptelea Guvern"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta anunţă într-o postare de Facebook că "ne pregătim pentru un al şaptelea guvern", semn că va susţine moţiunea de cenzură iniţită de PSD împotriva executivului Orban. Şeful Pro România este cotnrariat de numărul de ordonanţe pe care Guvernul le-a adoptat într-o singură zi, "ca hoţii", potrivit acestuia.

“Noaptea ca hotii” - au dat 25 de ordonante de urgenta intr-o seara !

In tot anul 2015 Guvernul pe care l-am condus a adoptat 52 de ordonante de urgenta / Guvernul “Orban” PNL a adoptat 25 intr-o zi ! Daca Guvernul “Ponta” ar fi fost atat de iresponsabil sa adopte 25 de ordonante intr-o zi ce ar fi zis suporterii PNL ?

Aceste ordonante stabilesc obligatii legale pentru toti cetatenii Romaniei in 25 de domenii ale vietii - in afara de privatizarea Sistemului de Sanatate ( de care am aflat desi urma sa fie adoptat “ca hotii” ) / despre celelalte stie cineva la ce se refera? Au fost in dezbatere publica? S-au pronuntat specialistii sau cei afectati in mod direct ?

Din Noiembrie 2015 si pana azi au fost deja 6 Guverne - ne pregatim pentru al 7 lea / de la 52 de ordonante intr-un am ajuns la 25 intr-o zi / ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unor surse politice, şeful Pro România s-ar fi întâlnit cu Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, cu câteva ore înainte de moţiunea de cenzură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel