Victor Ponta: "Am văzut că Cioloş susţine cu toate forţele moţiunea de cenzură; a uitat să precizeze nu are niciun parlamentar"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Dacian Cioloş susţine cu toate forţele moţiunea de cenzură, dar a uitat să precizeze că formaţiunea pe care o reprezintă nu are niciun parlamentar, a scris pe Facebook Victor Ponta.

"Încă nu suntem şi nu putem fi alături de partidele de dreapta! Noi ne facem datoria faţă de aşteptările celor care ne-au votat şi venim cu cele 8 proiecte prioritare pentru România - ne vom bate pentru implementarea lor imediată! PS 1 - Eu ştiu cum am reuşit să trecem moţiunea de cenzură din 27 aprilie 2012 împotriva Guvernului MRU - am stat de vorbă între patru ochi cu absolut toţi parlamentarii de atunci, explicându-le că voi fi prim ministru şi ce proiecte vom face împreună. În 2019 am vazut că liderii PNL şi USR au făcut doar declaraţii sforăitoare la televizor şi nicio discuţie cu alţi parlamentari - aşa că sunt pesimist asupra rezultatului! PS 2: Am văzut că Dacian Cioloş şi PLUS susţin cu toate forţele moţiunea de cenzură; a uitat să precizeze Cioloş că PLUS nu are niciun parlamentar - dar sigur dă el jos Guvernul chiar dacă nu are niciun vot??", a scris Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel