Victor Negrescu, demisie Guvern Dăncilă. Rovana Plumb: Este regretabil

Raluca Andrei |
Data actualizării: | Data publicării:
Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Un nou ministru și-a dat demisia din Guvernul Dăncilă cu doar câteva luni înainte de preluarea președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, anunță Antena 3 și România TV.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a dat demisia din Guvernul Dăncilă, după ce vineri ar fi avut loc o ședință tensionată în Executiv. Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a comentat informația apărută în mass-media.

''În primul rând vreau să vă spun că Guvernul Dăncilă este pregătit pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene. Președinția României la Consiliul Uniunii Europene se exercită de către toți miniștrii din echipa guvernamentală. Dacă este adevărat acest lucru, am înțeles că a demisionat, nu pot decât să vă spun că este regretabil că a făcut acest gen. Practic, noi lucrăm în echipă. Știu că Victor Negrescu a lucrat pentru pregătire împreună cu toți miniștrii Guvernului Dăncilă pentru a avea o președinție de succes. Este un tânăr care probabil a avut probleme personale, nu pot să îmi dau seama. 

Ieri, în ședința de Guvern, s-a discutat despre președinția României la Consiliul Uniunii Europene și pot să vă spun că s-a discutat de modul în care se poate participa la Consiliul de Afaceri Generale, care este unul dintre modulele de Consiliu în cadrul președinției. Nu cred că ședința de ieri putea să îl determine să facă acest gest, nu a fost o ședință tensionată.'', a afirmat Rovana Plumb, în emisiunea News Line, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel