Viceprimarul Constanței (PSD) acuzat de un comisar OPC de agresiune. A doua zi i-ar fi trimis flori: „Îți dai seama pe cine ai votat“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără comisar din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului îl acuză pe viceprimarul municipiului Constanța, Dumitru Babu, de agresiune fizică și ultraj, în timpul unei acțiuni de control.

Maria Obreja, comisar în cadrul CJPC Constanţa, a povestit, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ce a păţit în timpul unei acţiuni de control şi cum a fost agresată de viceprimarul PSD Dumitru Babu.

„Cand ne gândim la primarie ne gandim printre altele la votul fiecaruia dintre noi. Astazi, nu regret ca am votat, ci pe cine. Sunt comisar al Protectiei Consumatorilor deja de 2 ani. Am facut acest pas din convingere si pentru a face o lume mai buna. 
Dar, iata ca sunt momente in care iti dai seama ca poti intalni si oameni marunti si este de speriat, in momentul in care iti dai seama ca sunt cei pe care i-ai votat“, a scris tânăra comisar OPC pe pagina sa de Facebook.

„În cursul unei acţiuni de control, la care mă aflam împreună cu alţi trei colegi, aveam să cunosc latura nevăzută a caracterului pe care îl are Dumitru Babu, aflat în 2016 pe lista votată de mine. Năvălind în locul unde mă aflam cu colegii mei, acesta a vrut să îmi smulgă telefonul din mână şi bruscându-mă să mă dea afară din sediul societăţii în care mă aflam. A fost necesară atât intervenţia colegilor mei, cât şi a fratelui acestuia, cărora trebuie să le mulţumesc, pentru că nu ştiu unde ar fi putut ajunge lucrurile. Mă întreb, dacă pe femeile din viaţa dânsului le tratează la fel? Mă întreb, dacă pe soţia sau mama dânsului le-ar fi bruscat cineva, ce reacţie ar fi avut? Mă întreb, dacă asta este atitudinea pe care o are şi faţă de doamnele aflate în subordinea dânsului?", a scris Maria Obreja.

Tânăra a mai afirmat că a depus plângere la poliţie şi că a primit un buchet de flori din partea lui Dumitru Babu, pe care, însă, l-a refuzat.

"Am depus astazi plangere la politie, relatand incidentul, nu inainte de a-i oferi DOMULUI VICEPRIMAR DUMITRU BABU , sansa de a isi cere scuze PERSONAL, pentru intreg incidentul.
Acesta mi-a trimis un buchet de flori, pe care i l-am lasat personal la primarie, sperand ca-l va oferi unei doamne din familia lui, si povestindu-i ce “năzbâtie “ a facut, sa afle parerea acesteia", a mai transmis comisarul din cadrul CJPC Constanţa.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au anunţat că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

"În cursul zilei de astăzi, la sediul Secţiei 5 Poliţie s-a prezentat o femeie, de 27 de ani, care a sesizat faptul că, la data de 7 mai  în timp ce se afla în control, în calitate de angajat al CJPC Constanţa, la o societate comercială din municipiul Constanţa, ar fi fost agresată fizic de un bărbat care se afla în incinta societăţii respective. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
Dumitru Babu este viceprimar din partea PSD în cadrul Primăriei municipiului Constanţa din 2016.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel