Vela și-a ales favoritul la alegerile din PNL: A condus România în cel mai dramatic an

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Președintele PNL Caraș-Severin, fostul ministru de Interne Marcel Vela, a declarat, sâmbătă, că îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat, cel mai bun argument fiind că a condus România „în cel mai dramatic an de după al doilea Război Mondial”.

Marcel Vela a spus, în conferință de presă, că atât el, cât și organizația PNL Caraș-Severin, vor fi alături de Ludovic Orban pentru a câștiga un nou mandat.

„Și eu ca președinte, sunt alături de domnia sa, în echipa sa și filiala și-a manifestat, așa cum știți că și în luna martie am votat în biroul județean susținerea candidaturii domnului Ludovic Orban ca și în viitor la competiția din luna septembrie să fim alături de domnia sa. Argumentele sunt foarte multe, pot spune în câteva cuvinte doar că a dovedit ca premier în cel mai dramatic an al României de după cel de-al doilea război mondial că a avut curajul și priceperea să guverneze România și să salveze vieți. O spun în cunoștință de cauză și nu doresc să intru în argumente, în probe, în motive, o știți cu toții”, a spus Vela.

Congresul PNL, la care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel