Vedetă Realitatea TV a început să PLÂNGĂ în DIRECT: Vă rog...

Narcis Popa / 23 dec 2018, 11:02 Salveaza PDF Comentarii

Realizatoarea Realitatea TV, Marinela Mititelu a început să plângă în direct. 

Ea a fost emoționată de scrisoarea unei mame care și-a pierdut copilul la revoluție. Din câte se pare, Marinela Mititelu începuse să citească scrisoarea pe timpul materialului video introductiv astfel că în momentul în care a început emisiunea era încă vizibil emoționată și cu lacrimi în ochi. În cele din urmă a decis să citească scrisoarea și la scurt timp după startul emisiunii.

Citește și Cristina Țopescu, mesaj pentru moderatorul care a PLÂNS în direct

"Avem și scrisoare unei mame... 'Mai mulți decât aveai tu când ai plecat dimineața de acasă, ca să te lupți „pentru libertate şi fericire". Astăzi, acum 29 de ani, ai ieşit pe uşă. Nu te-ai mai întors, te-a omorât un glonț răzleț'... Voi citi și restul scrosirii dar ar trebui ca în ziua votului, fiecare dintre noi să ne amintim că pentru dreptul nostru de a vota sau de a ne bate joc de dreptul nostru de a vota,  au murit niște oameni acum 30 de ani. E rușinos să stai acasă, să te faci că nu ai pe cine să votezi și să uiți că cu ajutorul tău iată, unii ajung să conducă decenii întregi," a spus Marinela Mititelu cu lacrimi în ochi. 

(w670)

Iată textul care a făcut-o să plângă pe realizatoarea Realitatea TV:

"Scrisoare de decembrie

Dragul meu, au trecut 29 de ani.
Mai mulți decât aveai tu când ai plecat dimineața de acasă, ca să te lupți „pentru libertate şi fericire". Astăzi, acum 29 de ani, ai ieşit pe uşă. Nu te-ai mai întors, te-a omorât un glonț răzleț.
Mie mi-au zis că sunt mamă de erou; dar eu aş fi vrut să fiu mamă de băiat în viață.
Dragul meu, am rămas singură. Au plecat toți de lângă mine. Unii au murit, restul au plecat din țară. Eu le-am zis că tu ai murit în acel decembrie şi pentru libertatea şi fericirea lor. Dar ei au zis că nu se simt nici liberi şi nici fericiți, aşa că au plecat.
Toți copiii cu care te jucai în fața blocului au crescut, s-au făcut oameni mari şi au plecat şi ei. Nu mai am pe nimeni cu care să vorbesc despre tine.
De parcă nici n-ai fi fost vreodată...
Dragul meu, iubita ta de atunci, din decembrie, s-a căsătorit şi a plecat şi ea. M-a sunat acum vreo douazeci de ani, că e în America, are trei copii şi e fericită.
Eu nu am decât o geacă subțire de fâş, cu care ai plecat. Era albă şi curată, dar ei mi-au dat-o roşie înapoi. Și murdară de pământ...
La început, mă uitam la televizor, dar nu vedeam decât cum s-au pus toți pe furat şi pe distrus țara pentru care ai murit tu. Aşa că nu m-am mai uitat, că mă durea, dragul meu.
Ce putere am eu împotriva tâlharilor? Toată puterea mea întreagă erai tu, dragul meu...
În ultimii ani, am deschis televizorul doar la final de decembrie; că mereu povesteşte de tine şi de ceilalți care au ieşit pe străzi „pentru libertate şi fericire". Uneori te arată şi pe tine în poze. Mă uit şi plâng, dragul meu.
Au trecut 29 de ani şi iarăşi e decembrie. Am deschis astăzi televizorul.
Dar nu mai zic nimic de tine. Zic doar că ăştia care au distrus țara de când ai murit tu îşi dau o lege ca să scape.
Dragul meu, dacă tu ai fi ştiut, în dimineața aia rece de decembrie, că pleci să te întâlneşti cu glonțul, ca să poată fura ei 30 de ani şi apoi să scape nevinovați, mi-ai mai fi spus că mergi să lupți „pentru libertate şi fericire"?
Dragul meu, mai bine stăteai acasă...
Mai bine încuiam şi aruncam cheia pe geam.
Închid televizorul şi mă pregatesc să mor. Și după ce eu n-oi mai fi, nimeni nu-şi va mai aminti de tine şi de dimineața aceea de decembrie.
De parcă nici n-ai fi fost... dragul meu..." este textul scris pe contul de facebook al lui Marian Dumitru.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy