Valer Dorneanu, atacat. Dide, explicații: L-am huiduit, nu l-am hărțuit

Alexandru Nicolae |
Data publicării:

 Cristian Dide a explicat pas cu pas ce s-a întâmplat, sâmbătă seară, din momentul în care s-a întâlnit, "întâmplător", cu judecătorul Curții Constituționale a României, Valer Dorneanu. Protestatarului i se aduc acuze grave.

"Trebuie să lămurim puțin ceea ce s-a întâmplat aseară și o să îi rog și pe toți cei care au fost aseară (...) să explice exact ceea ce s-a întâmplat ca să combatem puțin această aberație care se numește urmărirea și hărțuirea lui Dorneanu. Bine, la capitolul hărțuire să zicem că am atins puțin, dar l-am huiduit, nu l-am hărțuit. (...) așteptam l-a semafor și l-am văzut pe domnul Dorneanu. L-am întrebat pe un ton răstit cât are de gând să mai fure această țară, l-am huiduit trei-patru metri și apoi ni s-a părut că este în stare de ebrietate. Nu știu, eu nu am mirosit dacă mirosea a alcool sau nu, dar ni s-a părut că are mersul clătinat. Atunci i-am rugat pe colegii mei să scoatem telefoanele să îl filmăm.(...)

În zona aia are și omul apartamentul și de la semafor și până la intrarea în bloc sunt, nu știu, 50 de metri. Și noi l-am urmărit pe cei 50 de metri. Deci practic vorbind, da, l-am urmărit 50 de metri într-un spațiu public și l-am huiduit. Ați văzut că ne-am purtat pașnic, nu am agresat fizic, i-am adresat doar întrebări în ce direcție vrea să ducă această țară. Omul a intrat liniștit fără să i să pună piedici în scara blocului, nu ne-am atins de respectivul judecător. Ba mai mult, a fost mai mult o intenție a portarului de a agresa-o pe Evelina, atunci am intervenit și l-am întrebat dacă ne amenință și de ce este violent. (...) Deci nu l-a urmărit nimeni, a fost pur și simplu o întâmplare prin care noi ne-am întâlnit cu Dorneanu pe stradă. 

Domnul Dorneanu își merită pe deplin huiduiala, să nu uităm toate deciziile pe care le-a dat până acum în favoarea infractorilor. (...)", a declarat Dide.

Nu l-a urmărit și hărțuit nimeni pe Dorneanu.

Publicată de Cristian-Mihai Dide pe Duminică, 23 Septembrie 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel