V. Ponta: Numai noi putem să îl dăm jos pe DRAGNEA. Dacă e condamnat, fuge în Israel

Andreea Cosma |
Data publicării:

Victor Ponta a revenit cu noi declaraţie despre liderul PSD, Liviu Dragnea, în emisiunea lui Denise Rifai, la "Legile Puterii."

Victor Ponta este de părere că încercarea lui Liviu Dragnea de a se apropia de Israel ar fi de fapt o plasă de siguranţă pentru liderul PSD, în cazul unei condamnări şi că are de gând să vândă acţiuni din mai multe companii de stat.

"Mă gândesc că dacă îl condamnă pe 15 aprilie, fuge în Israel. E posibil, nu ştiu ce alte afaceri are. Dragnea trebuie să vândă şi o să vândă cu semnătura lui Teodorovici, care o să stea vreo 500 de ani la închisoare, vrea să vândp Hridoelectrica, să vândă Portul Constanța, să vândă Aeroportul Otopeni, să vândă Romgaz și tot ce a mai rămas. Am văzut că scot imprimeria naţională”, a spus Ponta la Realitatea TV.

Liderul Pro România a comentat şi felul în care au fost stabilite listele PSD şi despre jocurile politice care stau în spatele numirii PSD-iştilor pe diferite funcţii sau punerea lor pe liste de alegeri.

"Toți PSD-ișii sunt dați afară din PSD. Dacă nu ai fost la PRM, dacă nu te-a urecheat Vadim, dacă nu i-ai turnat în pahar lui Băsescu, dacă nu ai fost pe afiţe cu Băsescu, nu eşti bun în conducerea PSD. Trebuie să nu fii PSD-ist dacă vrei să fii la conducerea PSD".

Victor Ponta a mai declarat că doar el şi formaţiunea lui poate să îl dea jos pe Liviu Dragnea de la putere. 

"Pe Dragnea doar noi putem să îl dăm jos. Nu o să îl dea jos nici PNL, nici USR. Doar Pro Români poate să îl dea jos pe Dragnea. cred că toată lumea ştie de ce. Şi de aia ei se luptă cu noi. Ceea ce e foarte bine”, a conchis liderul Pro România, la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel