Urmărire VIOLENTĂ. Poliţist izbit de maşina pe care încerca să o oprească. Sindicat: "A vrut să îl omoare!" - Imagini VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie de 32 de ani, din Buzău, urmărită în trafic de un polițist aflat pe motocicletă, care i-a făcut semn să oprească, a încercat să scape lovindu-l. Reprezentanții Europol spun că aceasta a încercat să îl omoare pe polițistul care o urmărea, motocicleta luând foc după impactul cu un taxi.

Potrivit Sindicatului Europol, unei femei de 32 de ani, care circula cu mașina în Buzău, i s-a făcut semn să oprească, însă aceasta a lovit cu mașina motocicleta polițistului care o urmărea în trafic.

„A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! Tupeu fără margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus”, spun reprezentanții Europol.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului, dar redresează autoturismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat, după ce vede motocicleta în flăcări.

„Adrian (polițistul – n.r.) nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre semnalmentele autoturismului”, mai spun sindicaliștii.

La scurt timp, femeia este identificată într-o benzinărie. Aceasta a fost reținută și este acuzată de tentativă de omor și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel