Unii la club, alții la TÂRNĂCOP. Fotografia cu 2 copii care stârnește REVOLTĂ pe Facebook

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O fotografie postată pe Facebook a stârnit emoție, dar și reacții de revoltă din partea utilizatorilor. 

O fotografie publicată pe Facebook a devenit rapid virală și a stârnit mii de reacții din partea utilizatorilor. În fotografia postată sunt doi minori care sapă o groapă pe o stradă din București. 

"Unul are 16 ani, celălalt 17... Primesc 200 de lei (amîndoi) dacă termină o groapă. S-au bucurat pentru 5 lei ca să-şi ia apă ...", este mesajul bărbatului care încărcat însoțește fotografia. 

În timp unii utilizatori sunt revoltați că în țara noastră copii sunt nevoiți să muncească, alții consideră situația o lecție de viață tristă.

"Asta se intampla in acelasi timp in care copiii sefilor de la anumite partide aproape ca se scalda in sampania care curge in localuri de fitze si care sunt pusi sefi la tot felul de institutii sle statului, cu care competenta lor profesionala nu are nici o legatura! Astia sunt doi copii (minori!) pusi (de situatie, dar si de cei care i-au angajat la negru) sa munceasca greu pe canicula (cand legile tarii lor prevad ca ar trebui sa primeasca apa de baut gratuit) pentru a putea manca si bea o sticla de apa curata!", comentează un internaut, în timp ce un altul scrie că nu e corect:

"Unii la Bamboo, alții la Târnăcop"

FOTO

(w670) 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel