Ungaria. Un român a agresat o tânără și a încercat să o violeze. Atacatorul a împins-o în niște tufișuri și i-a scos pantalonii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ungaria. Un român a agresat o tânără și a încercat să o violeze.
Ungaria. Un român a agresat o tânără și a încercat să o violeze.

Un român a fost reținut de polițiștii maghiari, după ce a vrut să violeze o tânără, de 19 ani, care se întorcea acasă. Evenimentul s-a petrecut, acum câteva zile, în Szigetszentmiklós. Imediat, polițiștii au pornit pe urmele atacatorului, pe care l-au prins, în cele din urmă, la domiciliul său din Csepel.

Acum câteva zile, tânăra se întorcea acasă de la serviciu. La un moment, când se afla pe o stradă puțin circulată, din zona Bányató, a fost ajunsă din urmă de un bărbat necunoscut. 

Acesta a luat-o de umeri și a împins-o în niște tufișuri de pe marginea drumului. Aici a aruncat-o pe pământ, cu intenția clară de a o viola, relatează 24.hu.

Cu o mână  a scos pantalonii și lenjeria de corp a victimei, care zăcea pe burtă, iar cu cu cealaltă i-a astupat gura, ca să nu țipe. Cu toate acestea, tânăra a reușit să strige după ajutor. 

Din fericire, o mașină  care trecea pe stradă a oprit, iar atacatorul a luat telefonul victimei și a fugit, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Pest. Șoferița care oprise automobilul a mers la tânăra care era speriată și plângea. Atunci a fost sesizată imediat poliția.

 

Ungaria. Un român a agresat o tânără și a încercat să o violeze. Atacatorul a împins-o în niște tufișuri și i-a scos pantalonii

 

Polițiștii din Szigetszentmiklós au pornit în căutarea atacatorului. În plus, au fost identificați mai mulți martori, care se aflau, în acea seară, în zona cu trafic redus.

Agenții aveau și o descriere a atacatorului, oferită de victimă. După cinci zile de căutări, polițiștii l-au identificat pe atacator, care s-a dovedit a fi un cetăţean român, în vârstă de 19 ani. Acesta a fost arestat. În casa în care locuia românul, polițiștii maghiari au găsit şi telefonul mobil al victimei, care era ascuns sub pernă.

Tânărul român, care lucra ca muncitor auxiliar, a negat că ar fi săvârșit infracțiunea.  El susține că nu a rănit pe nimeni și că, în timp ce se ducea la un magazin din zonă, a întâlnit cu bărbat care pura un hanorac și că a cumpărat de la un telefon mobil

Suspectat de tentativă și jefuire de violență sexuală, românul a fost reținut și arestat preventiv. József Levente Nisóczi, purtător de cuvânt al Procuraturii Generale a Judeţului Pest, a declarat că Parchetul Raional Szigetszentmiklós a cerut deja arestarea suspectului român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel