Ungaria. Microbuz cu români, răsturnat. Mai mulți conaționali, răniții grav

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ungaria Accident. Microbuz cu români, răsturnat Sursa youtube vasiledale1978
Ungaria Accident. Microbuz cu români, răsturnat Sursa youtube vasiledale1978

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă, pe autostrada M1 din Ungaria. Potrivit gondola.hu, iniţial, un accident a avut loc în apropiere de Győr, unde două vehicule s-au ciocnit pe banda doi.

Accidentul a avut loc pe autostrada M3 la ora 6 dimineața și au fost implicate un TIR, un microbuz înmatriculat în România și o mașină de poliție din Ungaria. Microbuzul s-a răsturnat și toți ocupanții acestuia au fost transportați la spital.  Din câte se pare, în microbuz se aflau opt persoane, precizează presasm.ro.

O dubă care circula pe banda doi s-a oprit în spatele maşinilor de poliţie, moment în care din spate a fost izbită de un TIR. De aici s-a declanşat haosul. Duba a lovit la rândul ei un autoturism aflat în faţă, care s-a izbit de o maşină a poliţiei. Opt persoane au fost rănite și șapte vehicule au fost avariate în urma carambolului.

Reprezentanții Inspectoratului de poliție Komárom-Esztergom a anunțat sâmbătă că, în zorii zilei, că pe autostrada M1 s-a produs un grav accident rutier, cu victime. În impact au fost implicate șapte vehicule, iar șase persoane au fost rănite, relatează gondola.hu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel