Un urs brun a terorizat un oraș din Slovacia. Cinci persoane au fost rănite / VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Sursă FOTO: bild.de
Sursă FOTO: bild.de

Cinci persoane au fost atacate de un urs brun care fugea speriat printr-un oraș mic din Slovacia. 

Un urs a băgat spaimă în locuitorii orașului Liptovský Mikulás din Slovacia, rănind cinci persoane și provocând stare de urgență. 

"Ursul brun aleargă spre cuplu cu un cărucior, pare că vrea să-i atace și dar pleacă ca prin minune", relatează martorii oculari ai evenimentului. Înregistrările video au surprins momentul tensionat în care uriașul pătrunde în zona locuită, adâncind teama și confuzia în rândul oamenilor.

Printre cei cinci răniți se numără și o fetiță de zece ani. Toate victimele au suferit mușcături și zgârieturi, dar, din fericire, niciuna dintre acestea nu a fost rănită grav. Acestea au fost transportate la spitalele din zonă pentru îngrijiri medicale, dar au fost eliberate ulterior, informează Bild

Ursul a fost dus înapoi în pădure 

 

În urma atacului, autoritățile au emis un avertisment ferm către locuitori, solicitându-le să evite ieșirile în afara zonelor rezidențiale, în special dimineața și seara. "Datorită prezenței ursului brun, locuitorii sunt rugați să nu se aventureze în afara zonelor rezidențiale, în special dimineața și seara", a declarat un reprezentant al orașului, subliniind necesitatea precauției și a atenției sporite.

Eforturile de a izola și de a gestiona situația au fost întreprinse de forțele de salvare și de securitate, care au reușit să împingă animalul înapoi în pădurea din apropiere. Cu toate acestea, precauția rămâne imperativă, deoarece există încă riscul ca ursul să revină sau să provoace alte incidente nefericite în zonă.

VIDEO 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel