Un TURC este cercetat pentru tentativă de omor după ce a lovit INTENȚIONAT cu mașina un bărbat

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat este cercetat pentru tentativă de omor după ce, în urma unui conflict verbal, a lovit intenționat, cu mașina, persoana cu care s-a certat. 

În data de 08 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de către un autoturism.

Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale și a fost efectuată cercetarea la fața locului. Mai multe persoane au fost audiate.

Conform unor surse judiciare scandalul între cei doi s-a declanșat după ce agresorului i s-a părut prea scump suma de bani cerută de victimă după ce i-a spălat mașina. S-au certat în privința serviciilor prestate, iar apoi agresorul a plecat. După 10-15 minute acesta s-a întors iar angajatul spălătoriei auto a crezut că a venit să plătească.

Numai că nu a fost așa. Agresorul a demarat și l-a luat pe capotă pe angajatul spălătoriei. Acesta a fost rănit ușor. 

După aceea agresorul a fugit. A abandonat mașina într-o parcare din apropierea Mall Vitan și s-a făcut nevăzut.

În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului.

Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situației de fapt și de drept.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel