Un terorist s-a însurat cu o fetiță de 7 ani!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Fetița e „kafir” adică necredincioasă, fără nici o valoare umană. Kafirii pot fi exploatați pentru sex, pentru sclavie sau pur și simplu să fie uciși.

O fotografie postată pe twitter de Fadel Al-Hadidi arată deviațiile permise de terorism. În Siria, într-o zonă ocupată de ISIS, un terorist se însoară cu o fetiță de 7 ani. Fetița e „kafir” adică necredincioasă. Un Kafir nu are nici o valoare umană. Kafirii pot fi exploatați pentru abilitățile lor, pentru sex, pentru sclavie, pentru orice - sau pur și simplu să fie uciși. Musulmanii extremiști cred ca vor primi mari recompense în ceruri pentru uciderea kafirilor.

 

Tradiția islamică înregistrează că soția favorită a lui Mohamed a fost Aisha cu care s-a căsătorit cănd aceasta avea șase ani iar nunta s-a consumat când ea avea nouă ani:

"Profetul a scris (contractul de nunta), cu Aisha in timp ce ea a fost de șase ani și consumat nunta lui cu ea în timp ce ea avea nouă ani și a rămas cu el timp de nouă ani (de exemplu, până la moartea sa)" (Bukhari 7.62.88) .


Așadar fetele de 9 ani sunt eligibile pentru a fi căsătorite "în cazul în care semnele de pubertate sunt vizibile", susține președintele Consiliului pe ideologie islamice, Maulana Muhammad Khan Shirani pentru presa occidentală, citat de jurnalista americană Pamela Geller.

 

INTREG ARTICOLUL PE: CURENTUL.INFO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel