Un tată român și-a luat fiica de 12 ANI în ITALIA să locuiască împreună, unde a ABUZAT-O SEXUAL în repetate rânduri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a fost arestat la Botoșani pentru că și-a abuzat sexual fiica de 12 ani cât timp minora a fost cu el, în Italia. Cei doi au locuit într-o baracă în ferma unde el lucra și de fiecare dată când se îmbăta, acesta își molesta fiica pe care o adusese în peninsulă sub pretextul că va urma școala în Italia.

Un român originar din Botoșani a fost arestat preventiv ieri acuzat că și-ar fi abuzat sexual fiica în vârstă de 12 ani. Măsura a fost dispusă în urma unei anchete inițiate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, după o sesizare făcută de angajații Serviciului de asistență socială din cadrul primăriei localității de domiciliu a celor doi.

Investigațiile efectuate în cauză au scos la iveală că agresiunile ar fi avut loc în vara acestui an, însă pe teritoriul Italiei, acolo unde bărbatul plecase la muncă. Aflată în grija părintelui, fata a plecat și ea în străinătate și urma cursurile școlare în Italia. Copila locuia împreună cu tatăl ei într-o baracă, chiar în incinta fermei la care se angajase bărbatul, iar agresiunile ar fi avut loc în cadru restrâns, potrivit publicației locale monitorulbt.ro

Bărbatul fusese reținut inițial pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat în fața instanței de judecată pentru drepturi și libertăți, în vederea luării măsurilor preventive. Audiat, bărbatul a recunoscut totul, însă a dat vina pe alcool, el afirmând că agresiunile ar fi avut loc în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările vor continua pentru administrarea întregului probatoriu, după care botoșăneanul va fi trimis în judecată, magistrații fiind cei care vor stabili și pedeapsa. Potrivit Codului penal, bărbatul riscă până la 10 ani de pușcărie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel