Un tânăr s-a dat polițist la "mascați" ca să agațe fete. Legitimația falsă l-a trimis direct în arest

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Legitimația falsă de polițist
Legitimația falsă de polițist

Caz incredibil la Târgu-Mureș, acolo unde oamenii legii au descoperit un tânăr care și-a confecționat o legitimați falsă de polițist.  

Un tânăr din Târgu-Mureș și-a făcut o legitimație falsă de polițist. Acesta a fost s-a trezit cu mascații la ușă si a fost reținut 24 de ore. Cazul a fost făcut public pe pagina de Facebook "Polițiștii ai umor". 

Tânărul s-a recomandat mai multor persoane din Târgu-Mureș, în special domnișoarelor, pentru a le atrage atenția, ca fiind luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Informația a ajuns și la urechile adevăraților polițiști și au început cercetările în cauză.

"Un tânăr de 31 de ani, din Târgu-Mureș, și-a confecționat o legitimație falsă de polițist "la acțiuni speciale" (mascați), cum altfel, pentru a avea "succes la fete". El s-a trezit pe cap însă cu adevărații mascați. A fost reținut 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Acum este cercetat pentru comiterea infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale", este mesajul postat pe pagină.

„În fapt, în baza activităților investigative derulate și a informațiilor obținute, polițiștii s-au sesizat din oficiu, la data de 27 aprilie a.c., cu privire la faptul că cel în cauză și-ar fi confecționat o legitimație de poliție falsă, cu care s-ar fi recomandat mai multor persoane din municipiul Târgu-Mureș ca fiind polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș  - Serviciul pentru Acțiuni Speciale. De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta și-ar fi confecționat singur legitimația și s-ar fi recomandat a fi polițist începând cu anul 2022”, a transmis IPJ Mureș.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel