Un tânăr român și-a șantajat propria soră, după ce i-a furat din telefon poze cu ea în ipostaze intime

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
telefon_apel_112
telefon_apel_112

O minoră din Iași a fost șantajă de fratele ei cu mai multe fotografii în ipostaze indecente. Tânărul a obținut imaginile după ce a intrat pe ascuns pe contul ei de Facebook.

Un tânăr a vrut să facă bani șantajându-și propria soră. Individul a intrat pe contul acesteia de Facebook și a descărcat câteva fotografii cu adolescenta, în ipostaze intime, pe care fata le trimisese iubitului ei.

Rudele nu bănuit nicio secundă că individul care o șantaja pe adolescentă ar fi chiar fratele mai mare. Chiar tatăl celor doi a mers împreună cu fiica lui pentru a depune plângere la Poliție, potrivit BZI.ro.

„Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de șantaj, acces ilegal la un sistem informatic și violarea secretului corespondenței. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj, acces ilegal la un sistem informatic și violarea secretului corespondenței. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că pe 28 septembrie acesta ar fi accesat fără drept contul unei tinere, de pe o rețea de socializare, iar ulterior i-ar fi transmis acesteia un mesaj prin care i-ar fi solicitat bani pentru a nu distribui fotografii compromițătoare în care ar fi apărut aceasta.

Pe 11 ianuarie, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului, acesta fiind condus la audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel