Un tânăr român a șocat tot Ecuadorul după ce a ucis copiii familiei care tocmai îl angajase

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 33 de ani este acuzat că ar fi ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei de 14 ani într-un orășel în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră zidar şi acesta a fost lăsat singur în casă cu micuţii.

Românul Adrian S., de 33 de ani, a fost identificat drept presupusul autor al unei duble crime în oraşul ecuadorian Ambato, infracțiuni comise vineri dimineață la ora 4.00, potrivit eluniverso.com.

Românul este acuzat că i-ar fi ucis pe ce doi copii, chiar sub ochii celui de-al treilea frate al lor. Familia micuților tocmai îl angajase pe român pentru lucrări de zidărie. Cu toate acestea, vineri el nu s-a prezentat la lucru, ceea ce a ridicat suspiciuni împotriva lui. Presa din Ecuador relatează  că românul fusese de curând eliberat din închisoare şi e posibil ca mobilul crimelor să fi fost furtul, iar cei doi copii să îl fi surprins pe acesta în fapt.

Copil de 5 ani, martor la asasinarea fraților 

 

Părinții victimelor au plecat joi într-o călătorie într-un oraș învecinat, iar copiii au rămas singuri acasă. Când s-au întors acasă la primele ore ale dimineții de vineri, au găsit doi dintre copii fără viață. Cel de-al treilea frate, de 5 ani, l-ar fi observat pe Adrian. S. cum îi ucide fraţii. Fetița avea 10 ani, iar fratele ei avea 14. Poliţia a anunţat că unul dintre cadavre avea lovituri la mână şi la cap, iar celălalt o tăietură adâncă la gât.

Un judecător a emis un mandat de urmărire generală şi capturare şi dacă va fi prins şi găsit vinovat de cele două crime, românul poate fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel