Un tânăr român a fost ucis cu toporul de concubina sa cu nouă ani mai mare

Eduard Pascu |
Data publicării:
Fosta soție a șefului CJ Cluj, Alin Tișe, găsită fără suflare în casă. Prima ipoteză a anchetatorilor
Fosta soție a șefului CJ Cluj, Alin Tișe, găsită fără suflare în casă. Prima ipoteză a anchetatorilor

O crimă oribilă a avut loc, în această dimineață. Un tânăr de 24 de ani a fost ucis de iubita lui cu aproape zece ani mai mare. Femeia este în custodia anchetatorilor.

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Blaj, a decedat în urma unei fapte comise cu violenţă, principalul suspect fiind concubina sa, o femeie de 33 de ani, a informat, marţi, IPJ Alba.

"În această dimineaţă (marţi - n.r.), IPJ Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte comise cu violenţă, în urma căreia şi-a pierdut viaţa. Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor", a transmis IPJ Alba.

Potrivit unor surse judiciare moartea tânărului a survenit în urma unor lovituri în cap, repetate, produse cu sau de un corp dur (topor). Deși tânărul a fost transportat la spital, viața acestuia nu a mai putut fi salvată. 

Potrivit sursei citate, cercetarea la faţa locului de se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel