Un tânăr ȘOFER român, DISPĂRUT de două luni. Cristian Barbu a fost văzut ultima dată pe feribotul dintre Rotterdam și Hull

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânră român este dispărut de mai bine de două luni. Cristian Barbu are 28 de ani și era șofer pentru o firmă din Dublin. Camionul său a fost găsit gol pe feribotul care face legătura între Hull și Rotterdam.

Un tânăr român de 28 de ani este dat dispărut de două luni. Cristian Barbu este șofer și ultima dată a fost văzut pe feribotul care leagă Marea Britanie de Olanda prin punctele Hull - Rotterdam. Camionul lui a fost găsit pe vapor, însă despre el nu se știe nimic.

Și poliția din Humberside a luat la cunoștință despre dispariția tânărului. „Cristian a călătorit în noaptea de vineri 9 august spre sâmbătă 10 august pe feribotul The Pride of Hull, între Rottrdam şi Hull”, scrie poliţia engleză în apelul lansat.

Tatăl său îl caută neîncetat. Ultima dată el a fost văzut pe 9 august, seara, când s-a îmbarcat cu camionul pe feribotul „The Pride“ din Rotterdam în direcția Hull, traversând Marea Nordului.

„Astăzi se împlinesc 2 luni de când fiul nostru, Barbu Cristian, șofer la firma Hannon-Dublin a fost dat dispărut după vaporul care face legătura între Rotterdam și Hull. Am apelat la toate oficialitățile din România, Anglia și Olanda, dar nimeni nu știe încă nimic.Dacă l-a văzut cineva după data de 10 august 2019 vă rugăm să ne contactați la nr.de telefon 0040726743433“, este mesajul disperat al părintelui tânărului în rândul comunităților de șoferi din Europa.

Cristian Barbu a fost dat dispărut de pe feribot, dar în cabina tirului pe care îl conducea s-au găsit mai multe obiecte personale și acte ale sale.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel