Un tânăr din Cipru s-a ales cu dosar penal în România din cauza maşinii pe care o conducea

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de 21 ani din Cipru s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat conducând un autoturism radiat din circulaţie în Slovenia, informează, marţi, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean cipriot în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare specific Sloveniei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, s-au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Slovenia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel