Supraviețuitor al tragediei din Munții Apuseni, director al Agenției de Transplant

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, l-a numit pe medicul chirurg Radu Zamfir în funcţia de director al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT), anunță b1 tv.

„Dr Radu Zamfir este noul director executiv al Agentiei Nationale de Transplant. Incepand cu data de 05.03.2019, dr Radu Zamfir, medic primar chirurgie generala si cercetator stiintific a fost numit prin Ordin al ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, in functia de director executiv la Agentia Nationala de Transplant (ANT)”, se precizează într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Medicul Radu Zamfir a devenit cunoscut după ce a supravieţuit accidentului aviatic din Munţii Apuseni din 2014 când un avion în care se aflau 4 medici şi o studentă se întorceau după ce au participant la un transplant. Atunci, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion au încetat din viaţă.

Radu Zamfir este  doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică și chirurgie oncologică și deține o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan, conform Hotnews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel