Un spital REFUZĂ banii pentru renovare donați de Diaspora pentru că îi face de râs. Incredibil

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Caz incredibil în Toplița. Marius Simionica, un român stabilit în Anglia care a decis să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea secției de Pediatrie, a fost oprit în acțiunea sa de reprezentanții primăriei Toplița, care spun că le cauzează prejudicii de imagine. 

Marius Simionica a demarat acțiunea de strângere de fonduri cu aproximativ o lună în urmă, iar banii au început să se strângă datorită românilor din Diaspora care au fost de acord să doneze diferite sume.  Totul a decurs bine până în momentul în care Primăria a intrat pe fir și i-a cerut lui Simionica să se oprească pe motiv că... îi face de râs. Primăria spune că românul din Diaspora care a vrut să-i ajute nu a menționat nimic despre cele trei etaje care ar fi fost deja renovate în spitalul din Toplița. 

"Dragi prieteni, se pare că nu mai este nevoie de ajutorul nostru! De 2-3 zile nu am mai postat sau încurajat această strângere de fonduri pentru că aveam informații că Primăria s-a simțit ofensată și a considerat că am adus prejudicii de imagine atât orașului Toplița cât și Spitalului Municipal prin modul în care am prezentat această campanie, mai exact pentru că nu am insistat pe cele trei etaje deja finalizate! Așa că am așteptat un punct de vedere oficial pentru a veni în fața voastră, care a venit în această dimineață! Eu am încercat prin intermediul a 7-8 e-mail-uri să conving Primăria că nu a fost nimic intenționat, ci doar ne-am axat pe ceea ce trebuie făcut! Vineri seară, Consiliul Director al Spitalului s-a inteunit într-o ședință fulger și a decis că nu mai au nevoie de ajutor. Nu vreau să arunc cu jigniri în nici o direcție pentru că nu sunt genul și nici nu este scopul nostru. Scopul la începutul acestui proiect a fost ca secția de Pediatrie să fie renovată. Primăria ne-a asigurat că așa va fi până în 2020. Dacă doamna Dr Onica Lucica, șefa secției de Pediatrie dorește să intervină sau să completeze cu ceva o poate face. Sincer, atitudinea dumneaei hotărâtă și determinată m-a făcut să demarez acest proiect, însă se pare că nu totul depinde doar de voința noastră," este mesajul lui Marius Simionica.

Simionica este cunoscut pentru acțiunile sale caritabile. În această vară a strâns bani pentru echiparea copiilor defavorizați din România cu rechizite și și-a petrecut o mare parte din concediu pentru această acțiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel