Un șofer beat mort, parțial dezbrăcat, a vrut să conducă din Prahova până pe litoral. "Ma duc și eu până la mare"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer țeapăn de beat, parțial dezbrăcat, a vrut să conducă 300 de kilometri din județul Prahova până pe litoral. El a fost oprit după ce a intrat pe contrasens și a fost la un pas să provoace un accident.  

Incidentul s-a produs sâmbătă în localitatea prahoveană Târgșoru Vechi și a fost relatat pe pagina de Facebook a sindicatului Europol.

„Suflu tare? Voiam să ajung la Constanța. Acestea sunt o parte a replicilor unui bărbat care noaptea trecută, în jurul orei 00:00, conducea haotic un autoturism pe străzile localității Târgșoru Vechi din județul Prahova. Întrucât autoturismul a pătruns pe contrasens fiind pe punctul de a intra în coliziune cu mai multe autovehicule care circulau regulamentar, unul dintre participanții la trafic a sesizat Poliția prin apel 112”, scrie pe rețeaua de socializare.

După ce a fost oprit de polițiști, bărbatul în vârstă de 49 de ani a coborât din mașină și cu greu a reușit să comunice cu agenții. Aceștia au aflat că șoferul îmbrăcat sumar intenționa să plece la Constanța deși avea o alcoolemie foarte mare.

„Polițiștii au procedat la testarea acestuia și nu mică le-a fost mirarea când au văzut valoarea de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat indicată de aparatul alcooltest. Bărbatul, ce se afla la bustul gol și îmbrăcat cu o pereche de bermude, le-a spus colegilor noștri că dorea să conducă până în Constanța pentru a merge și el puțin pe litoral, sens în care ar fi trebuit să conducă încă 300 de km”, au povestit cei de la Europol.

Bărbatul va fi cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel