Un şofer de microbuz a FALSIFICAT certificatul de înmatriculare pentru a putea TRANSPORTA mai multe persoane

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un şofer de microbuz este cercetat penal de poliţiştii de frontieră din Botoşani, după ce a modificat certificatul de înmatriculare al maşinii pentru a putea transporta mai multe persoane, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, Minodora Răcnea.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, cu cetăţenie dublă, română şi moldovenească, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca la volanul mijlocului de transport, cu intenţia de a ajunge în Polonia, transmite Agerpres.

În urma verificării certificatului de înmatriculare, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este fals.

"Tânărul de 33 de ani a declarat că certificatul de înmatriculare a fost falsificat cu scopul de a putea transporta mai multe persoane cu microbuzul", a precizat oficialul ITPF.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale

De asemenea, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat de 34 de ani din Republica Moldova o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, care avea imprimată fotografia unui tânăr. Verificările au confirmat că documentul este fals.

"Cu privire la cele constatate, cetăţeanul a declarat că a primit cartea de identitate de la un cetăţean din Chişinău, pentru a o preda unui conaţional în Polonia", a adăugat Răcnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel