Un român venit din străinătate a DISTRUS mai multe corturi electorale în Timișoara

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost prins de polițiștii locali din Timișoara în timp ce vandaliza corturile electorale ale mai multor partide politice aflate în zona centrală a orașului.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale Timișoara, miercuri dimineața, oamenii legii aflați în patrulare în Piața Libertății au prins un bărbat care a vandalizat mai multe corturi electorale din zonă.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, județul Mehedinți, care a fost observat cu ajutorul sistemului de supraveghere video care funcționează în zonă.

„Acesta a declarat că nu știe de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme și că a consumat băuturi alcoolice. Acesta a mai spus că lucrează în Austria, că era în concediu și România și că se află în Timișoara în trecere. Corturile deteriorate aparțin partidelor PNL, USR și PMP", a arătat Poliția Locală Timișoara.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de distrugere, transmite MEDIAFAX. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel