Un român și doi spanioli, suspectați de crimă. Bărbații fac parte dintr-o bandă spaniolă

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român și doi spanioli, suspectați de crimă. Bărbații fac parte dintr-o bandă spaniolă
Un român și doi spanioli, suspectați de crimă. Bărbații fac parte dintr-o bandă spaniolă

Banda Dominican Don't Play (DDP) a fost desființată joia trecută și este suspectă pentru crima de la Usera. Banda avea printre cei 23 de membri un român, un columbian, mai mulți spanioli, peruani și hondurieni. Garda Civilă consideră că trei dintre autorii morții columbianului de 25 de ani, membru al bandei Trinitarios din Usera (Madrid), sunt un român și doi spanioli.

Vârful piramidei subgrupului Seseña este ocupat de A.C.A.C., în vârstă de 24 de ani, născut în Peru, având o carte de identitate spaniolă. El se află în prezent în închisoarea Ocaña I din Toledo din mai 2021, după ce ar fi înjunghiat un membru al bandei rivale a Trinitarios.

În timpul percheziției din celula sa, a fost găsit un telefon mobil la care vorbea cu cei doi camarazi ai săi. În mod evident, el nu poate fi acuzat de crima de la Usera, deoarece se afla în închisoare.

 

Suspecții au fost identificați de poliție

 

Sub lider se află un columbian și un dominican. Columbianul este în vârstă de 22 de ani și vorbea frecvent la telefon cu liderul ACAC. Bărbatul primea indicații despre "promovări" în cadrul acestei bande latine. La percheziția domiciliului său din localitatea Seseña, Toledo, au fost găsite două gloanțe, două cântare, o pereche de cătușe, două cuțite, un briceag, șase catane, 38 de grame de hașiș și niște bani.

Celălalt bărbat era H.M.M.M.S., de naționalitate dominicană, în vârstă de 27 de ani. În casa sa din Seseña se aflau obiecte mai puțin importante, un cântar, un cuțit, opt pungi de marijuana și 3.100 de euro în numerar.

Unul din membrii acestei bande spaniole, acuzați de omorul de la Usera, este A.C., în vârstă de 21 de ani și de naționalitate română. Locuiește la Seseña și în casa acestuia, Garda Civilă a găsit, printre altele, o macetă, o brățară de rang și un pumnal. În mod ciudat, tânărul nuprezintă mandate de arestare anterioare în Spania.

 

Unul dintre suspecți abia împlinise 18 ani

 

Cel de-al doilea dintre inculpați are inițialele K.A.A. Acesta a purtat o discuție telefonică cu liderul bandei, a doua zi după incidentul de la Usera. A.S.T. a explicat că i-a scris și l-a rugat „să-i trimită o fotografie cu cuțitul însângerat și el a spus: Să-l curăț?” . K.A.A. abia împlinise 18 ani în luna ianuarie a anului trecut, s-a născut și a crescut în orașul madrilen Leganés, iar în casa sa au fost confiscate, printre altele, o insignă a Corpului Național de Poliție (CNP) și un ciocan de spart geamuri. Nu avea cuțite, bricege sau macete.

Ceva asemănător s-a întâmplat în timpul căutării celui de-al treilea acuzat de crimă. J.C.D.A., în vârstă de 19 ani, născut și domiciliat în Madrid, nu avea arme albe în casa sa din Seseña, lucru ciudat pentru un membru al DDP. Garda Civilă îl plasează la locul crimei deoarece, la scurt timp după ce aceasta s-a întâmplat, l-a sunat pe un alt membru al bandei pentru a-l avertiza că „parcarea Novosur (Usera) este plină de ambulanțe și de poliție", a relatat okdiario.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel