Un român şi-a dat foc la maşină dintr-un motiv halucinant: "M-am plictisit de ea"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un brăilean în vârstă de 24 de ani și-a incendiat mașina pe o stradă din orașul Brăila și transmis live pe Facebook întreaga scenă, motivând că s-a plictisit de autoturismul vechi. Pentru fapta sa, tânărul a ajuns la psihiatrie.

Incidentul s-a produs marți, pe o stradă din orașul Brăila, a fost filmat și postat live pe Facebook. Conform filmării mașina, un bolid de lux, dar vechi, a fost incendiat de proprietar, care a decis să incendieze mașina pentru că s-a săturat de ea.

În imagini apare și tânărul care pare să fie băut.

„Nu, măi, frate, eu vreau să ardă de tot, dar nu a ars decât pe spate, aduceți-mi și mie o geacă”, spune autorul incendiului.

„Hai, mă, să o stingem”, se aude o voce, dar tânărul îi răspunde imediat: „Nu, mă, cum să o stingem? Eii, Brazilia, băi, unde fugiți, băi nebunilor... Am dat foc la mașină pentru că m-am plictisit de ea.... Eii, Brazilia”, spune piromanul, în timp ce flăcările cuprind mașina.

Incidentul a fost anunțat la 112 , iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stins focul.

„Mașina a ars în proporție de 90%. Misiunea pompierilor a ținut 30 de minute, la fața locului incendiul a fost limitat fără a exista posibilitatea de extindere”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Pentru că tânărul a devenit agresiv în momentul apariției Poliției, el a fost dus la Psihiatrie. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

[citteste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel