Un român s-a întors din Italia cu 40 de papagali, porumbei și un câine. Gest superb al polițiștilor suceveni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii din Suceava au dus mâncare pentru 40 de papagali, porumbei și un câine, la un bărbat aflat în carantină după ce s-a întors din Italia. 

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, un bărbat a venit din Italia împreună cu animalele de care are grijă: un câine și aproximativ 40 de papagali și porumbei.

"În cursul acestei săptămâni, un sucevean a ales să vină în România din Italia. Traiul nu mai este nici acolo cum a fost. A venit cu cățel, cu purcel... aproape la propriu. A avut doar un cățel și vreo 40 de papagali și porumbei. El a venit cu o dubiță Fiat și cu animalele pe care le îngrijește și le iubește", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu.

Polițiștii suceveni, cu sprijinul Asociației „Casa lui Patrocle", au dus, duminică, mâncare, medicamente și produse de uz veterinar pentru animalele care se aflau într-un spațiu de carantină, alături de proprietarul lor.

"Animalele sunt și ele acum în siguranță, iar stăpânul se poate bucura de compania lor. Azi (duminică-n.r.) am fost acolo, la locația de carantină pentru că așa i-am promis omului și așa e corect față de sufletele pe care le îngrijește. Cu sprijinul Asociației 'Casa lui Patrocle' și cu voluntari, le-am dus saci de mâncare pentru animale, medicamente, produse de uz veterinar și alte lucruri necesare acestor necuvântătoare", a mai spus Epureanu.

Potrivit acestuia, polițiștii s-au echipat regulamentar, au purtat echipamente de protecție și nu au intrat în contact direct cu persoana carantinată.

"Nu trăim cele mai bune zile, dar sunt sigur că atunci când se va termina totul cu bine, vom ieși cu toții întăriți după perioada asta, mai înțelegători și mai buni. Suntem, fără să ne dăm seama, într-un război de o altă natură și dimensiune, dar timpul faptelor bune nu este trecut niciodată. Ca să fie totul bine, trebuie să mai și faci bine", a mai transmis Ionuț Epureanu, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel