Un român, nominalizat la personalitatea anului. Ajută-l cu un vot!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Bădiță, omul din spatele organizației "Corupția Ucide", este singurul român care a intrat în cursa pentru câștigarea titlului de "Personalitatea europeană a anului". Este vorba despre un premiu acordat de Euronews.

"Românul Florin Bădiţă a fondat Corupţia ucide, un grup civic care luptă împotriva corupţiei, în urma incendiului din 2015 la clubul de noapte Colectiv, în care au murit 64 de persoane. Campania tânărului în vârstă de 29 de ani a ajutat să pună capăt la decriminalizarea cazurilor de corupţie din România, cu daune totale de mai puţin de 45.000 de euro şi a descoperit mai multe cazuri de fraudă. În acest an, el a fost numit în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy". Prin aceste cuvinte este descris tânărul pe site-ul unde se desfăşoară votul.

O bătălie grea

 

Florin Bădiță este nominalizat la categoria "Personalitatea europeană a anului" alături de actriţa Emma Watson, antreprenorul Xavier Niel, omul de afaceri miliardar Mohed Altrad, modelul Edie Campbell, astronomul Michaël Gillon, avocata Marcia Willis Stewart, activistul András Fekete-Gyor şi politiciana Barbara Nowacka.

Timp de două săptămâni, începând din 15 martie, utilizatorii de Internet îşi pot vota favoriţii, iar câştigătorii vor fi premiaţi pe 22 mai, la o ceremonie care va avea loc în Bruxelles.

[citeste si]

Florin Bădiță poate fi votat aici. Faceți click pe link, îl găsiți în secțiunea a doua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel