Un român, nervos din cauza notei de plată, l-a înjunghiat pe chelnerul unui restaurant din Italia/ VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Captură de ecran / Sursa: nuovavenezia.gelocal.it
Foto: Captură de ecran / Sursa: nuovavenezia.gelocal.it

Un român aflat într-un restaurant din Italia, a decurs la un gest extrem de violență după ce i-a fost adusă nota de plată. Bărbatul i-a înjunghiat pe chelner și pe patronul localului. 

Un român, aflat în compania unui prieten conațional, și-a ieșit din minți într-un restaurant din Corso del Popolo, după ce i-a fost adusă nota de plată. Bărbatul, nemulțumit, i-a înjunghiat pe chelner și pe proprietarul localului care încerca să își apere angajatul. Atacul a avut loc în plină stradă, românul reușind astfel să fugă înainte ca poliția să ajungă la fața locului. 

 

Românul avea asupra lui un cuțit cu o lamă de 15-20 cm

 

La fața locului, polițiștii au găsit terasa restaurantului făcută vraiște. Sticle de băutură împrăștiate pe un covor din cioburi și o cârpă îmbibată în sânge demonstrează violența incidentului. 

Proprietarul localului, Abul Kasan, un cetățean bengalez în vârstă de 40 de ani, a fost rănit la frunte, iar vărul său, chelner, Tarek Rahaman, a suferit o lovitură la mână în urma înjunghierii. 

Evenimentele au avut loc în jurul orei 18, când doi clienți români au refuzat să plătească și au început o altercație cu chelnerul. Kasan, martor la dispută, a decis să intervină pentru a-și apăra angajatul. Însă, într-un moment tensionat, unul dintre clienți a scos un cuțit cu o lamă de 15-20 de centimetri și l-a atacat pe Kasan. Acesta a reușit să se refugieze în interiorul localului, dar nu înainte ca ușa de sticlă să fie spartă de cuțit.

„Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată” 

 

„Mi-a fost frică? Da, foarte tare”, recunoaște Kasan, în timp ce era tratat la camera de gardă a spitalului Angelo. „Am fost amenințat în trecut, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată înainte”, adaugă el, subliniind nivelul de tensiune și frică cu care se confruntă zi de zi în activitatea sa.

Cei doi agresori au fugit de la fața locului, iar Kasan, împreună cu câțiva clienți, i-a urmărit în zadar. Incidentul a fost raportat rapid la poliție de către comercianții din zonă, iar anchetatorii speră că prin camerele de supraveghere îi vor identifica pe cei doi români.

 

Vezi VIDEO aici

Frica și tensiunile par a fi la ordinea zilei în zona Corso del Popolo, iar acest incident pune în evidență vulnerabilitatea comercianților locali. Frica nu a fost doar în seara asta. Este mereu. Și o avem cu toții”, concluzionează Kasan.

 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel