Un român, la un pas de a fi ucis la ordinul soției și a mamei ei: Soacra a cumpărat funia de la magazin pentru asasinul plătit

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Două femei, mamă şi fiică, din judeţul Vaslui, au pus la cale un plan criminal, prin care ar fi vrut să îl vadă mort pe soţul celei dintâi. Motivul planului ar fi fost cele două case care erau pe numele bărbatului.

Tânăra de 28 de ani şi mama sa, de 73 de ani, au încercat să convingă un recidivist din comuna Pogana să îl ducă pe bărbat într-o pădure şi să îl spânzure, dar să facă totul astfel încât să pară o sinucidere. Femeile i-au promis presupusului criminal suma de 5.000 de lei, cu un avans de 1.500 de lei. Mama soţiei s-a dus la magazinul din sat şi a cumpărat funie și îl aşteptat pe posibilul criminal la ele acasă, pentru a stabili ultimele detalii, scrie adevarul.ro.

Bărbatul a mers la Poliţie unde a dezvăluiut planul celor două femei. Ulterior, alături de doi agenţi sub acoperire, a mers la cele două femei, spunându-le femeilor că are nevoie de ajutor pentru crimă. Femeia mai în vârstă i-a oferit funia şi suma de 1.500 de lei, momentul fiind surprins în flagrant de către poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, cele două femei doreau să îl lichideze pe bărbatul de 38 de ani pentru a vinde cele două case pe care acesta le construise şi trecuse în acte pe numele său. „Nu mă aşteptam să mă vrea mort. Cum să plătească ele un om să mă spânzure?! Îi mulţumesc omului ăsta că nu le-a făcut jocul şi a anunţat Poliţia. Ele trebuiau să mă scoată din casă, să merg la o rudă în alt sat, puteam fi mort acum”, a declarat bărbatul care ar fi trebuit să fie ucis. Cele două femei urmează să fie propuse pentru arestare preventivă, până la judecarea cazului. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel