Un român întors din Marea Britanie, condamnat la închisoare după ce a fugit de 3 ori din izolare

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un tânăr de 28 de ani din Sălaj care s-a întors din Marea Britanie şi a fugit de 3 ori din izolare şi carantină a primit 8 luni de închisoare cu suspendare. În dosar a fost trimis în judecată un medic epidemiolog de la DSP Sălaj bănuit că l-a ajutat pe tânăr. 

Tânărul a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu un procuror şi a primit 8 luni de închisoare cu suspendare.

De asemenea, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au declarat că tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tânărul a fost cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea a două infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor dispunându-se apoi măsura controlului judiciar pe 60 de zile de către Judecătoria Zalău. Între acest inculpat şi procuror s-a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsă rezultantă de 8 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata de 2 ani", arată reprezentanţii Parchetului, potrivit Mediafax. 

De asemenea, în acest dosar a fost trimis în judecată, pentru fals intelectual, un medic epidemiolog din cadrul DSP Sălaj, care a eliberat tânărului de 28 de ani un "aviz epidemiologic" din care rezulta că acesta nu se mai afla în carantină, deşi mai avea o zi de stat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel