Un român din Italia a luat-o razna și a provocat un scandal monstru. Soția și copilul s-au refugiat într-o gelaterie și au chemat poliția

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce și-a agresat soția, iar aceasta s-a refugiat într-un bar.  

Incidentul s-a petrecut duminică seară, pe o stradă din Pesaro, din provincia Pesaro e Urbino, regiunea Marche. O femeie de origine ucraineană și fiul ei minor s-au refugiat gelaterie din Corso XI Settembre pentru a scăpa de furia soțului ei.

Potrivit unui comunicat al poliției relația dintre cei doi este dominată de comportamentul agresiv al românului în vârstă de 40 de ani, care se îmbată frecvent.

În seara de duminică, bărbatul a venit acasă beat crița și a început să lovească ușa și să o dea jos. Soția, temându-se de ce se poate întâmpla, a fugit de acasă cu copilul și s-a refugiat într-o gelaterie.

Speriată, femeia a sunat la poliție pentru a reclama comportamentul violent.

Agenții postului de poliție din Pesaro au intervenit la fața locului, au calmat-o pe femeie și au dus-o într-un loc sigur.

După ce au ascultat mărturia femeii, agenții l-au reținut pe bătăușul român. S-a dovedit că soțul acesteia nu este la primul gest de acest fel, comportamentul agresiv față de femeie, chiar și în prezența copilului, fiind unul repetitiv.

Polițiștii au început procedurile pentru a oferi toată protecția necesară femeii. Va fi găzduită într-o reședință protejată împreună cu fiul ei pentru a evita contactul cu soțul său.

Bărbatul a fost denunțat pentru maltratare în familie, relatează publicația CentroPagina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel