Un român din Italia a solicitat ajutorul medicilor, apoi a încercat să fure ambulanța și a atacat polițiștii cu o sticlă de bere

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a încercat să fure o ambulanță, la Genova: a fost arestat, după ce a atacat și polițiștii chemați la caz.

S-a întâmplat aseară târziu, în via Fillak. Un român în vârstă de 26 de ani a fost arestat de poliție în Via Fillak din Genova pentru tentativă de furt calificat și opunere de rezistență la un funcționar public.

Ieri seară, patru membri ai Crucii Roșii Rivarolese au fost trimiși cu ambulanța lor pe Via Fillak, în Genova, unde fusese semnalată o persoană rănită.

Când au ajuns, însă, nu au găsit pe nimeni, iar doi dintre ei au coborât din ambulanță pentru a arunca o privire pe stradă.

În acel moment, bărbatul de 26 de ani a ieșit dintr-un bar cu o sticlă de bere în mână și, după ce i-a insultat fără motiv aparent pe ceilalți doi șoferi de ambulanță, s-a urcat pe scaunul șoferului pentru a încerca să o fure.

Românul a solicitat ajutorul medicilor, apoi a încercat să fure ambulanța

 

Ambulanțierul l-a oprit imediat și a chemat poliția.

La vederea mașinii de poliție, tânărul a reușit să scape din mâinile lucrătorilor de pe Ambulanță și a început să fugă. Cu toate acestea, un ofițer a coborât din mașină și l-a urmărit.

După câteva sute de metri a reușit să-l oprească pe fugar, în ciuda faptului că acesta a încercat să-l lovească cu sticla de bere pe care o ținea încă în mână.

Tânărul de 26 de ani, care are mai multe dosare de poliție, nu are domiciliu stabil, a primit un avertisment verbal din partea șefului poliției din Genova și este obligat să se prezinte la secția de poliție din Sampierdarena, urmând să fie judecat în această dimineață pentru o judecată sumară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel