Un român din Italia a ajuns după gratii, după ce a anunțat la poliție dispariția iubitei sale. Ce au descoperit oamenii legii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost reținut de poliție în Italia, iar ulterior plasat în arest la domiciliu, după ce a mers la secție și a anunțat că iubita sa, o italiancă de 54 de ani, a dispărut de acasă. Oamenii legii și-au dat seama imediat că au de-a face cu un caz de violență domestică.

Un român în vârstă de 45 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunilor de violență sexuală și abuz în familie, a fost plasat sub arest la domiciliu, fiindu-i aplicată și o brăță electronică, conform unui comunicat de presă emis de Carabinieri.

Carabinierii din Tenenza Ardea au executat ordinul de arest preventiv, luând această măsură în baza unor dovezi serioase legate de comportamentul violent al suspectului. În ultimele zile, bărbatul se prezentase la secția de poliție pentru a raporta dispariția partenerului său italian, în vârstă de 54 de ani, care nu se mai întorsese acasă de aproximativ o săptămână.

Românul a declarat că femeia lipsește de acasă, adevărul era altul

 

Neconcordanțele în povestire și observațiile privind mesajele de scuze trimise de suspect unei femei au dus la o analiză mai atentă a situației. Adevărul a ieșit la iveală, dezvăluind o serie de comportamente persecutorii și agresiuni fizice și psihologice, inclusiv violență sexuală, care nu fuseseră raportate anterior.

Una dintre cele mai grave agresiuni a avut loc când bărbatul a lovit-o pe partenera sa în față cu o sticlă, provocându-i leziuni grave ochiului drept. Victima, convinsă de carabinieri, a decis să se prezinte la secția de poliție și să depună o plângere, scoțând la iveală un istoric de abuzuri.

Deși victima a refuzat inițial să fie plasată într-o unitate protejată, ea a optat să se mute cu sora ei. În urma anchetei și a stadiului actual al procedurilor legale, Parchetul a solicitat și obținut măsura asigurătorie a arestului la domiciliu pentru suspect, relatează publicația Il Mamilio.it.

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel