Un român din Anglia a câștigat un apartament de lux la o tombolă cu bilete de 2 lire 

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român stabilit în Anglia a câștigat un apartament de lux, după ce a participat la o tombolă cu bilete de 2 lire sterline. 

George, un român stabilit în Anglia, a câștigat un apartament de lux la o tombolă cu bilete de 2 lire sterline. Acesta se chinuia de mai mult timp să asigure familiei sale o locuință permanentă.

Românul este de profesie electrician și a cumpărat mai multe bilete pentru extragere.  Acum este proprietarul unui apartament de lux cu două dormitoare și două băi, care valorează mai mult de 300.000 de lire sterline, în Grey, Essex, potrivit publicațieiThe Mirror citată de Adevărul.

Românul de 31 de ani locuia de 11 ani în chirie și se chinuia să obțină un credit ipotecar de câțiva ani. El a fost refuzat de mai multe ori, astfel că s-a decis participe la tombola organizată de Tramway Path, care oferă marelui câștigător locuințe.

George a spus că a cumpărat inițial 200 de bilete de 2 lire sterline, dar după ce i s-a refuzat din nou creditul pentru casă, a mai cumpărat încă 200 de bilete.

„Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic. Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem locuințe de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, spune George.

Apartamentul în care s-a mutat familia de români este modern, complet echipat și utilat.

Tramway Path este o companie înființată de trei frați, care oferă apartamentele care sunt finanțate din costul biletelor de tombolă.

„De exemplu, dacă o proprietate valorează 300.000 de lire sterline și fiecare bilet este de 3 lire sterline, trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea. De asemenea, trebuie să vindem bilete și pentru a ne acoperi costurile de desfășurare a unui concurs. Inițial, m-am hotărât să-mi vând casa în timpul pandemiei, pentru că aveam deja a doua locuință. Mi-am anunțat intenția de a organiza o tombolă și am fost inundat de mesaje. Așa că am decis să fac asta în continuare”, spune Daniel Twenefour, unul din fondatorii companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel