Un român cu un Fiat a făcut prăpăd în Italia: Victima, transportată cu elicopterul la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Grav accident de circulație la Nemi, în Italia. Un român aflat la volanul unui Fiat Iveco, aflat în timpul serviciului, a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un vârstnic de 80 de ani. acesta din urmă, în stare gravă, a fost transportat la spital cu elicopterul medical.

Nemi, un grav accident rutier a avut loc, luni, chiar înainte de ora 13:00, pe via Nemorense, lângă centrul istoric al orașului, pe un tronson curbat, unde drumul se îngustează din cauza noului trotuar larg construit recent. Un bărbat în vârstă, în timp ce se deplasa către Roma, s-a ciocnit în curbă cu un camion Fiat Iveco, al unei companii din Zagarolo, condus de un român de 30 de ani.

În impactul violent, bărbatul în vârstă a fost grav accidentat, pompierii de la 27A din Velletri au fost nevoiți să intervină pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale mașinii sale, un Renault Berlingo. Bărbatul de optzeci de ani a fost transportat imediat de o ambulanță de 118 într-o pajiște foarte mare, unde a putut ateriza elicopterul medical care l-a transportat la San Camillo din Roma, politraumatizat în cod roșu.

Polițiștii au rămass la fața locului pentru a face cercetări în vederea stabilirii circumstanțele producerii accidentului. Drumul a fost închis aproximativ o oră, în ambele direcții, informează Il Messagero.

2. -imagine fara descriere- (iveco_italia_accident.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel