Un român care fura din căminele de bătrâni din Lombardia a fost prins în Germania

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român care obișnuia să jefuiască bătrânii aflati în azilurile din Lombardia și Piemont a fost prins în Germania.    

Un român în vârstă de 27 de ani căutat în toata Europa după ce a furat bunuri din căminele de bătrâni și magazinele din Lombardia și Piemont a fost prins în Germania. Tânărul avea emis pe numele său un mandat de arestare emis de autoritățile italiene.

Potrivit publicației ticinonotizie.it, hoțul a fost reținut în urma unui control de rutină efectuat de polițiștii germani în apropiere de orașul Braunschweig (Landul Saxonia Inferioară).

Polițiștii germani au organizat un filtru pentru a verifica motivele de deplasare, în contextul măsurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus. Românul nu i-a convins pe oamenii legii, atunci când și-a justificat prezența pe stradă, așa că acesta a fost verificat mai în amănunt. 

Astfel, polițiștii au aflat că autoritățile italiene erau în căutarea românului, acesta fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni de furt în Lombardia și Piemont.

Polițiștii italieni au încercat să-l aresteze pe român în septembrie anul trecut, însă acesta a reușit să fugă din țară înainte să fie prins. Din acest motiv, autoritățile italiene au emis mandat de arestare european pe numele românului.

 (w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel