Un român a tras cu pistolul într-un centru comercial din Voluntari. Este căutat de poliţişti

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți
Crăciun tragic în SUA: 14 adulți și un copil au fost împușcați mortal, iar alți 16 au fost răniți

Poliţiştii ilfoveni caută un bărbat, angajat al unui centru comercial din oraşul Voluntari, care a tras cu un pistol în incinta societăţii comerciale, după care a plecat cu un autoturism.

 

"La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase", informează biroul de presă al IPJ Ilfov.

Bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informaţiile obţinute s-a constatat faptul că acesta a părăsit curtea societăţii cu un autoturism.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 42 de ani. "De asemenea, din primele verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o arma neletală, trăgând un foc de arma în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoana", arătat sursa citată. Poliţiştii ilfoveni desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării bărbatului, precum şi a stabilirii situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel