Un român a sunat, în direct, la TV, și a anunțat că și-a ucis mama, chiar de ziua ei: „E 1 aprilie, dar nu e o glumă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 39 de ani, din Iași, a sunat în direct  la „Naşul TV” şi a anunţat că şi-a omorât mama. El a spus că nu a avut încredere să sune la Salvare și la Poliție, de aceea a recurs la această măsură. Realiztoarea Gabriela Calițescu a stat la telefon cu bărbatul până când polițiștii au ajuns la ușă.

Autorităţile au aflat informaţia de la televiziune şi s-au deplasat la faţa locului, unde crima s-a confirmat.

Suspectul este un bărbat de 39 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice. El i-a tăiat gâtul mamei sale, în vârstă de 69 de ani, apoi a sunat în direct, la Nașul TV, în emisiunea moderată de Gabriela Calițescu. Jurnalista l-a ținut pe bărbat la telefon și a anunțat autoritățile.

„Eu am crezut că este o glumă find 1 aprilie. Am stat de vorbă cu dumnealui, am vorbit cu Poliția, cu Salvarea. Mi s-a părut incredibil că o persoană care trece prin așa ceva sună la televiziuni, nu la autorități. Vă dați seama în ce pericol suntem?”, a spus Gabriela Calițescu, moderatoare Nașul TV, în direct la Realitatea PLUS.

Un român a sunat, în direct, la TV, și a anunțat că și-a ucis mama, chiar de ziua ei

 

Autorul crimei suferă de afecțiuni psihice. El a fost externat de curând de la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, relatează Realitatea PLUS. Potrivit cunoscuților, bărbatul se comporta normal de când a ieșit din spital și își lua medicamentația prescrisă de medici.

În urmă cu 20 de ani a murit tatăl sau, iar apoi bărbatul a trecut printr-un divorț. Vecinii spun că el a început să acuze probleme psihice după ce s-a despărțit de soția lui.

Declarațiile oficiale au început să apară după acest caz atât de înfiorător care a avut loc în data de 1 Aprilie. Femeia în vârstă de 69 de ani a fost înjunghiată în zona gâtului: „Un bărbat a sunat la Nașul TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și politia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgență! Fiul de 39 de ani, cu antecedente psihiatrice, era la locul solicitării în custodia poliției, fără nevoie de asistență medicală”, au precizat cei de la SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel